Α)ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ PASSPORT ΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΗ

Η Κατερίνα και οι μουσικοί της μπαρκάρουν στο λιμάνι του Πειραιά μετά από ταξίδια πολλά ανά τον κόσμο και πάνε στο Passport να μοιραστούν τη μουσική τους εμπειρία με το κοινό! …Κεφάτη βραδιά μιας και πάτησαν πόδι στη μία από τις δύο πατρίδες της Κατερίνας – η άλλη είναι η Βραζιλία- και έτοιμοι να παίξουν μουσικές της ίδιας αλλά και άλλων συνθετών διασκευασμένα αλλα-Βραζιλιάνικα, Ελληνικά, Αμερικάνικα, Τσιγκάνικα, Αφρικάνικα, Καριβαϊκ-άνικα… μέχρι και στη Disney θα πάνε. Μαζί της κάποιοι από τους πιο ξεχωριστούς μουσικούς της Ελλάδας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στη Τρομπέτα και Flugelhorn, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο Κοντραμπάσο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα Ντραμς. Μην χάσετε αυτή τη νεαρή τραγουδοποιό με την ώριμη φωνή που συγκινεί όπου κι αν εμφανίζεται! Το σκηνικό θα γεμίσει χρώματα από τους πίνακες της ζωγράφου Θεοδοσίας Χατόγλου! www.hijadelaluz.com Τα πολύχρωμα έργα της Θεοδοσίας εμπεριέχουν πολλά στοιχεία: τρυφερότητα, συναίσθημα , το άπειρο. Πτηνά , φυτά και γεωμετρικές μορφές, η γη και όλοι οι πλανήτες μαζί βρίσκονται σε μια συνεχή κίνηση, σε έναν αέναο χορό που σε καλεί να μετέχεις σε μια γιορτή χαράς και μυσταγωγίας!!! Φως, Ελπίδα , ένα Σώμα, Εσύ , Εγώ , ΕΜΕΙΣ! Η ΕΝΩΣΗ της ζωγραφικής με την μαγική φωνή της Κατερίνας Πολέμη θα είναι μια ευλογία, ένα δώρο καρδιάς για όλους μας…

Β) ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ(Χυτήριο)

Eνα μελωδικό ταξίδι χρωμάτων που οδηγεί σε ένα κόσμο ζωγραφισμένων ήχων.
Η Χριστίνα και η Θεοδοσία ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια ξεχωριστή βραδιά στο Χυτήριο στις 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 8.00 μ.μ.
Η Θεοδοσία Χατόγλου, ενεργειακή ζωγράφος, κάνει παρουσίαση των έργων της αφηγούμενη μέσα από ένα παραμύθι τον τρόπο με τον οποίο εμπνέεται και δημιουργεί, ενώ η Χριστίνα Γκόλια, ερμηνεύτρια –τραγουδίστρια με το γκρούπ της ‘’Blue Quartet’’, θα πλαισιώσει την εκδήλωση με μια δυνατή συναυλία.
Κοινός στόχος είναι η ανάταση και η ενεργοποίηση ακοής και όρασης.
Ενας χορός χρωμάτων και ήχων παρασέρνει τους θεατές, δημιουργώντας ποικίλα συναισθήματα συγκίνησης και χαράς. Σας περιμένουμε να ενωθείτε μαζί μας σ’ αυτή τη γιορτή των χρωμάτων και των ήχων και να συμμετέχετε ενεργά!

Geust Katerina Polemi

Γ) Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (Σινεμά Αστέρας)

Έναν πρωτότυπο πολυεπίπεδο δρώμενο με αναφορές στις μνήμες των παππούδων και των γιαγιάδων,

σε αλληλεξάρτηση με τις προσωπικές περιηγήσεις της δημιουργού στην μεσόγειο.

Ένα πάντρεμα λόγου, ζωγραφικής, κίνησης και μουσικής. Κύριοι συντελεστές  Θεοδοσία Χατόγλου, Παναγιώτης  Σδούκος, Δώρα Μυλωνά, Νίκη Ζερβού, Ιωάννης  Κατσαρδής

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των «Ιωνικών Ημερών» που διοργανώνει ο Δήμος Ν. Ιωνίας,

σε συνεργασία με σωματεία της Ν. Ιωνίας και περιλαμβάνει ακόμη Έκθεση Ζωγραφικής της Θεοδοσίας Χατόγλου (1-5 Οκτωβρίου 2017).